АУТОМАЦИОНИ БГ ООД
е филиал на италианския холдинг TAU, който е на челно място в света по проектиране, производство и комплектовка на автоматични системи за задвижване. Компанията е в непрекъснато движение, с история от над 30 години в автоматизирането и винаги с поглед към бъдещето и изследванията, които винаги са били заложени в генетичния код на TAU Srl. Italy. TAU е една от фирмите в бранша, която има италиански държавен сертификат 100% MADE IN ITALY. Сертификатът доказва, че всички продукти на TAU се произвеждат единствено и само в Италия.Освен гаранция за качество, това е и доказателство, че няма модели с “европейски или азиатски произход” или други условности. Когато купувате продукт на TAU, може да сте сигурни, че е произведен в Италия и че е съответства най-строгите европейски индустриални практики и стандарти. AУТОМАЦИОНИ БГ ООД поддържа на склад широка гама от задвижвания за плъзгащи, двукрилни, еднокрилни, секционни, летящо крило и автоматични паркинг бариери. Механиката е съставена само от метални сплави с дълъг екслоатационен живот. Насочихме се към тази сфера желаейки да осигурим на нашите клиенти комфорт и сигурност, използвайки предлаганите от нас продукти. Предлаганата от нас автоматика ще осигури контрол на вашия бизнес, удобство на вашия дом, възможност за съчетаване с нови технологии и иновации.

Технологии

Компанията е в непрекъснато движение, с история от над 30 години в автоматизирането и винаги с поглед към бъдещето и изследванията, които винаги са били заложени в генетичния код на TAU Srl. Italy. Последните нововъведения и увеличаване на производствените мощности за производство на автоматика и бариери са базирани в Montecchio Precalcino, всичко това осигурява оптимален отговор на непрекъснатите промени в нашия бизнес, и утрояване на организационния и производствен капацитет на компанията.

 

Дизайн

Функционален и стилен. Технологията е винаги на фона на привлекателен дизайн. Типично за италианския стил, естетиката е уважена и е в хармония с техническите спецификации. Традиционно и познато на интернационалните пазари , ,, Made in Italy“ е синоним на иновация и изкуство. Разработената с усет за красота , ергономика , практическо удобство и хармония с функциите които е създадена да изпълнява.

Безопасност и сигурност

Технологиите трябва да бъдат сигурни, надеждни и гарантирано безопасни. Системите TAU са разработени като инструменти които да служат на хората. Защитните ни системи, изработени от инженери с дългогодишен опит са тествани в най-екстремни условия за да осигурим възможност за интеграция във всички ситуации. Продължителното тестване и дизайна гарантират безопасност при ежедневната употреба.

ПАРТНЬОРИ